Mila Made | Open atelier
21634
page-template-default,page,page-id-21634,qode-social-login-1.0.2,qode-restaurant-1.0,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Open atelier

Voor makers

Vanwege de corona maatregelen is het ‘open atelier’ voorlopig gesloten. Blijf op de hoogte van updates door Mila made te volgen op instagram of facebook. Voor vragen kun je e-mailen naar: mail@mila-made.nl

Elke laatste zaterdagmiddag van de maand stel ik mijn atelier open voor andere makers en creatievelingen. Je bent dan welkom om jouw hobby uit te oefenen aan de (teken)tafel. Je kunt bijvoorbeeld komen om lekker te tekenen, knutselen, snailmailen, handwerken, noem maar op. Gezellig met zijn allen aan tafel om mooie dingen te maken!

Voor wie

Voor iedereen die het heerlijk vindt om creatief bezig te zijn maar er thuis niet aan toekomt. Misschien heb je geen plek om fijn te werken of wordt je snel afgeleid door Netflix, de kinderen of je werk. Dan is het open atelier de ideale uitkomst! Lekker aan de slag in gezelschap van gelijkgestemden. Zo kun je inspiratie van elkaar opdoen, idee├źn uitwisselen, materialen van elkaar uitproberen of samenwerken. Het kan allemaal in een gezellige en ontspannen sfeer met een kopje thee en wat lekkers op tafel.

 

Aanschuiven kan vanaf 16 jaar. Uitgezonderd zijn, in overleg, kinderen of jongeren die bij mij op les zitten. Bijvoorbeeld omdat ze iets moeten afmaken of inhalen.

Praktische info

Je bent welkom van 13:00 tot 16:00 in mijn atelier in de Blokhuispoort. Je mag natuurlijk zelf weten hoe laat je komt en tot hoe laat je blijft. Aan tafel is er plek voor maximaal 8 personen. Kosten zijn 5 euro per persoon. Dit is inclusief limonade, thee, wat lekkers en het gebruik van een aantal basismaterialen*. Daarnaast kun je je eigen spullen meenemen om mee te werken.

 

Langskomen op de dag zelf mag altijd. Even mailen om te horen of er plek is of om te reserveren mag ook! Dit kan door te e-mailen naar: mail@mila-made.nl of door het contact formulier in te vullen.

 

* Lijst basismaterialen: potloden, kleurpotloden, papier, gum, puntenslijper, scharen en lijm. Daarnaast zijn er verschillende inspiratieboeken aanwezig met mooie plaatjes, tips, instructies etc.

Het atelier is open op de volgende dagen:

Zaterdag 26 september

Zaterdag 31 oktober

Zaterdag 28 november

Zaterdag 30 januari

Zaterdag 27 februari