Mila Made | Tekenen, schilderen & illustratie
21630
page-template-default,page,page-id-21630,qode-social-login-1.0.2,qode-restaurant-1.0,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Tekenen, schilderen & illustratie

Voor jongeren van 12 t/m 16 jaar

Tekenen is leuk! Daarom ben ik na het behalen van mijn diploma docent beeldende kunst en vormgeving (2016) gestart met het geven van tekenles aan jongeren. Ik geef de lessen in mijn atelier in de Blokhuispoort in Leeuwarden aan kleine groepen zodat er veel ruimte is voor individuele begeleiding.

De lessen zijn op:

Vrijdag

van 16:30 tot 18:00 uur

van 19:00 tot 20:30 uur

Zondag

van 12:30 tot 14:00 uur

Na de herfstvakantie op vrijdag 28 oktober start er een nieuwe 12+ groep van 16:30 tot 18:00 uur. Interesse? Geef je op voor deze groep via het contactformulier of mail naar: mail@mila-made.nl

Zo zien de lessen eruit

Tijdens de lessen vind ik het plezier in tekenen en zelfvertrouwen (krijgen) in eigen kunnen belangrijk. Binnen de lessen gaan we aan de slag met verschillende materialen en technieken. Ik geef je graag de mogelijkheid om te experimenteren en te ontdekken wat bij je past en wat je zelf leuk vindt! Per blok van 6 lessen werken we aan verschillende opdrachten binnen één thema. Aan het einde van het blok wordt er vaak gewerkt aan een eigen project waar ik je bij zal begeleiden. Elke week zorgen we er met zijn allen voor dat het weer een leuke les wordt! Hier hoort natuurlijk ook thee, limonade en wat lekkers bij.

Thema’s en opdrachten

Het thema of de techniek waar we per blok van 6 lessen aan werken kan van alles zijn, met de nadruk op tekenen, schilderen & illustratie. Voorbeelden zijn: aquarel, realistisch tekenen,  portret. noem maar op! Het thema wordt per blok uitgekozen door de groep, omdat ze graag iets specifieks willen leren (misschien wel met pastelkrijt tekenen?) of ik kies het thema zelf. Ik streef altijd naar vernieuwing binnen de thema’s en opdrachten, zodat de lessen ook interessant blijven als je al langer op les zit.

Voor wie

De lessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Interesse in tekenen en schilderen en graag meer willen leren is het belangrijkste!

 

Voor iedereen wie:

  • Op school graag tekent tijdens de (wiskunde) les
  • Vroeger graag tekende en graag weer wil beginnen
  • Of misschien heb je nooit veel getekend en wil je graag beginnen maar je weet niet hoe?
  • Het lastig vindt om zelf aan de slag te gaan maar tekenen wel heel erg leuk vindt!
  • Graag meer wil leren over tekenen, schilderen & illustratie

Nieuwsgierig?

Doe dan mee met de gratis proefles op:

 

  • Vrijdag 6 januari van 13:00 tot 14:15 uur

 

Kun je deze datum niet? Mail dan om te vragen naar de mogelijkheden.

Benthe (13): ‘Het is altijd heel leuk en gezellig met Jamilla en de andere meiden. Ik heb leuke teken en verf technieken geleerd die ik thuis ook veel gebruik. Ik teken nu al bijna 2 jaar bij Jamilla en ik kijk uit naar een nieuwe cursus zodat ik nog meer kan leren!’

Praktische info

De lessen zijn anderhalf uur en worden gegeven in mijn atelier in de Blokhuispoort in Leeuwarden. Opgeven kan per blok van 6 lessen waarna er de mogelijkheid is om te stoppen of door te gaan met een nieuw thema. De kosten zijn 12,50 per les, inclusief materialen, dummie (schetsboek), drinken en lekkers. De eerste (proef)les is gratis.

Financiële ondersteuning

Is jouw zoon of dochter gek op tekenen maar zijn de financiën niet toereikend om op les te gaan? Misschien heb je dan wel recht op financiële ondersteuning voor de tekenlessen! Dit kan heel makkelijk via het Jeugdfonds Sport en Cultuur,  of via het Centrum voor Talent Ontwikkeling. Wil je graag weten of je in aanmerking komt hiervoor of wil je dit aanvragen? Neem dan contact op met mij via het contactformulier of mail naar: mail@mila-made.nl dan verwijs ik je door naar de juiste contactpersoon en is het zo geregeld!